Denim Schlaghose mit dezenter Waschung zum Blazer

De comeback van een oude bekende – de Flared Jeans zijn er weer

19/12/2015

Wij houden van Indigo, denim en de nieuwe 70ies looks. Het is dan ook niet verrassend dat bell bottoms in onze collectie te vinden zijn.

De broekspijpen van de flared jeans of ook wel bell bottom jeans zijn niet, zoals bij de Marlene broek, vanaf het begin al wijd. De flared jeans zit boven getailleerd en strak en wordt pas bij het onderste gedeelte van de broekspijp wijd. Maar de echte vraag is: hoe draag je deze broek? Hoe vermijden we de overdreven vintage look?

Denim Schlaghose, weiße Sneaker und Blazer

De flared jeans: een echte klassieker.

Heel eenvoudig: de broeken kunnen zo worden gecombineerd dat ze in de Easy Business Look passen. Coole en comfortabele jersey blazers, casual of zakelijke blouses en een cleane, klassieke sneaker – zo kun je een eenvoudige maar perfecte look met de jeans samenstellen. De comfortabele pasvorm is de kers op de (lente) taart en maakt de broek draagbaar voor elk type figuur.

We combineren de jeans met jasjes en vesten, die nog iets donkerder blauw zijn als onze jeans en ronden de outfit af met een mooie blouse met patroon of een top met een print zodat de outfit een moderne twist krijgt. Op de vraag voor welk type figuur de flared jeans het beste is hebben we één antwoord: voor iedereen en voor elke look kun je een goede outfit met een bell bottoms samenstellen.

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *