De 5 mooiste must-haves voor deze winter

18/10/2017

Deze winter wordt gekenmerkt met veel diversiteit: volumes, kleuren en silhouetten. Veelzijdigheid is in. Maar wat zijn de absolute Must-Haves? Wij hebben ze voor u jullie samengesteld.

Volumen in de mouw

Weißer Strickpullover mit weiten Ärmeln und schmalen Bündchen

De nieuwe volume trend zet de mouven in het zonnetje. We kunnen met onze outfits kiezen tussen klokmouwen, O-vorm mouwen of raglan mouwen. Of het nou gaat om wijde of geraffelde mouwen, in de zomer benadrukten wij de schouders, deze winter leggen wij de nadruk op de zoom aan de mouwen.

Overhemd

Hellblaue Hemdbluse mit feinen Nadelstreifen.

Zonder zachte truien kunnen we ook deze winter niet, maar dat is geen nieuwe trend. Omdat de mode altijd op spanning leeft, is er een speciale tegenhanger bij de zachte truien; we combineren zachte truien nu met overhemden en brengen de nodige dosis rechte lijnen in uw outfit.

Leggings

Schwarze Leggings zu weißer, langer Hemdbluse

Wanneer het volume bij truien, mantels en overhemden groter wordt, worden de broeken smaller. We hoeven daarom ook niet koud te hebben in de winter, met onze dikke leggings. Ze kunnen zelfs gecombineerd worden met korte winterrokjes om een gelaagde look te creëren.

Blossom Red

Rosé Sweatshirt zu schwarzem Winterrock

Blossom Red, dat betekent zacht rood in de winter. Blossom red is een bijzonder opvallende kleur in combinatie met klassieke zwart. Zo blijven onze looks vrouwelijk, ondanks dat we met veel warme lagen combineren.

Light Down Jackets

Daunenjacke in A-Linie mit hochgestelltem Kragen.

Donsjassen zijn niet alleen functioneel deze winter, maar zijn ook met veel zorg ontworpen en gevormd. Dit resulteert in een lichte jasvariant voor elke figuur en elke stijl. Of het nu in een A-lijn, een fijne jas of een coole, knuffelvormige O-vorm is, voor elke vrouw is er iets.

delen

2 thoughts on “De 5 mooiste must-haves voor deze winter

  1. decombel christine

    heb jas maar 3 maal gedragen en ben al drukknop kwijt niet normaal en winkel van aankoop kan blijkbaar nietsdoen ,het betreft de jas die op de site staat,een grijze donsjas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *