Modernes Outfit mit shiny Accessoire Lurex-Schal

Day and Night – Chic Around The clock

04/11/2015

Tijdens de kerstdagen en Oud & Nieuw willen we schitteren en toch casual-elegant blijven. Dit jaar dragen we een zilveren-metallic glans die ons de hele dag doet stralen!

Shiny Rock in Schwarz mit klassischem Shirt

Klassiek shirt en elegante rok: de Basics voor een Chic around the Clock Outfit.

Kerst: we denken meteen aan de kerstboom, lekker eten, cadeaus en glühwein, maar natuurlijk is ook goede styling belangrijk tijdens de feestdagen. Het stelt ons in staat om echt uit te blinken tijdens kerstfeesten op kantoor en met de familie. De hele dag elegant zijn kan soms zelfmoord voor onze voeten betekenen, maar niet voor onze stijl! Ontspannen en toch glamour-geïnspireerde details laten zich perfect met onze look combineren, ongeacht de tijd van de dag en de gelegenheid. Ze maken ons chic around the clock!

Festlicher Schal und glänzendes Top zu Weihnachten

Shiny T-shirt blouse en chique glittersjaal op een zwarte basis.

Aan het eind van het jaar horen onze outfits glamorous te stralen. Glinsterende pailletten, glanzende applicaties en stoffen met een metallic-look zijn een must have voor onze New Years Party. Het beste is dat door de veel verschillende mogelijkheden je deze trend nu ook het hele jaar door kunt dragen. Als je het goed combineert hoef je deze opvallende kledingstukken echt niet alleen ‘s avonds aan!

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *