Cross Styling: 1 blazer – 5 Looks

14/01/2013

Iedereen van ons is gek op kledingstukken die ongecompliceerd gecombineerd kunnen worden. Die zowel op een chique avondoutfit, als op een strakke look voor overdag passen. Die je op kantoor, bij het winkelen en op een etentje kunt dragen. Moderne klassiekers, die met hun eenvoud hoge punten behalen en desondanks rijk aan details zijn. Zoals de blazer Jorina.

De uit een mat glimmende katoenmix gemaakte blazer overtuigt ons met zijn open afwerking aan de zijkanten en de opvallende naden. Een bijzonder detail zijn de geribbelde inzetten aan de achterkant van de mouwen, die een uitstekende pasvorm en veel bewegingsvrijheid garanderen. Daarom zouden we hem het liefst helemaal niet meer uittrekken en zo dragen we hem elke dag van de week anders:

Casual op een skinny jeans en een nonchalante top, zakelijk op een lichte sigarettenbroek en klassieke blouse, verfijnd op een knielange rok en zachte tuniek, nonchalant op een boyfriendjeans en hemd met print en ongecompliceerd op een vrouwelijke gebreide jurk met ondoorzichtige panty. Zo wisselvallig kan mode zijn.

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *