Categorie archief: Lifestyle @nl

Model im grauen Funnelneck Sweatshirt

The Sound of Snowflakes – een winterse playlist

09/11/2016

Het wordt steeds kouder. De herfstdagen worden steeds korter en de winter komt in zicht. Maar maak je geen zorgen! De winter kan prachtig zijn. We wikkelen ons in warme kleding en dekentjes en luisteren naar deze mooie playlist:
Lees verder

delen
Road Trip Tipps mit VW Bulli pauschal Miete

Roadtrip: de reis is de bestemming

11/05/2016

Waarom gaan we op vakantie? Om te ontspannen natuurlijk. Maar ook om uit de dagelijkse sleur te zijn, nieuwe dingen te ontdekken en wellicht een andere kijk op het leven te krijgen. Een roadtrip is perfect hiervoor. Hier volgen een paar bruikbare reistips.
Lees verder

delen
Stimmungsbild: Mit weißem Tuch und Tunika in der Wueste

Playlist: Faded Out

25/03/2016

Om onze lange stressvolle dagen te doorbreken en heerlijk te ontspannen kunnen we wel wat ondersteuning gebruiken. Tijdens het paasweekend kun je naar fijne muziek luisteren en tot rust komen. Wij hebben voor jullie een Playlist samengesteld:
:
Lees verder

delen
Hell gewaschene Denim Jeans zu Nude Loafers

Let’s dance! Muziek geïnspireerd door de 70ies

15/02/2016

Studio 54, Funk, groovy Disco sounds, gitaren en de synthesizer: De 70ies kennen we allemaal. En ook in 2016 zien we de invloeden van de jaren 70 terug komen op de dansvloer. Wij hebben een playlist samengesteld met onze favoriete Dance Hits die door de 70ies zijn geïnspireerd. Let’s dance!
Lees verder

delen

Valentijns Winactie

10/02/2016

Love is in the air! Deze tas heeft ons hart gestolen! Zou jij de Asola Bag graag in je bezit willen hebben? Dit is je kans – Je kunt de tas nu winnen!

Like ons op Facebook en reageer op de Valentijns Winactie post met een bericht waarin jij ons laat weten wat jouw lievelingsnummer is deze Valentijnsdag. Luister jij naar een Love Song of juist niet?

Veel succes!

(Einddatum winactie Asola Bag t.w.v. €119,95: 14 februari 2016, op 15 februari 2016 krijgt de winnaar via Facebook bericht)

 

 

delen

Er even tussenuit met Pasen: dit jaar doen we nieuwe indrukken op

09/04/2014

Weg voor een paar dagen. Frisse lucht, frisse gedachten en nieuwe indrukken: Voor dat alles zijn de paasdagen de perfecte periode. We hebben een lijst van speciale plekken opgesteld en beloven: deze bestemmingen zijn helemaal niet zo afgelegen en weten toch te verrassen!

Er staan ons een paar vrije dagen te wachten. Pasen biedt ons de kans de dagelijkse sleur even achterwege te laten en kracht op te doen om ons met veel energie in de zonnige lente te storten, waarop we ons al verheugen.

Hoe kan dat beter dan met een korte vakantie in opvallende huizen en weelderig ingerichte kamers? Natuurlijk zoeken we het voor een lang weekend niet al te ver. Ook dichtbij zijn er immers mooie en soms een beetje gekke plekken te vinden, die met veel creatieve input en gastvrije ontspanning op ons wachten. Net perfect voor Pasen!

airbnb-design-appartement-neukölln-berlin

Deze en nog meer creatieve paasbestemmingen kunnen jullie op one airbnb-lijst en op onze overzichtelijke kaart vinden, die we als inspiratie opgesteld hebben voor jullie.

airbnb-Hausboot-Amstel-Amsterdam

In een Mongoolse yurt bij Dresden, in een tuinhuis in Ermelo of een molen in Wangels. Hier kunt u zeker zijn van een paar ontspannende dagen. De perfecte basis voor de effortless lifestyle! Wie vooral op een modieuze citytrip uit is, interesseren misschien een mooi bakstenen appartement in Krakau, een loft in Parijs of een huisboot in Amsterdam.

airbnb-rundes-Turmzimmer-London-

Iets naar uw zin? Laat het ons weten en deel uw ervaringen gerust met ons. We zullen duimen voor perfect paasweer!

delen
Blick von der Dachterasse über Gran Canaria

Fotosessie „The Place of my Days“ – Achter de schermen.

26/03/2014

Een stralend zomerlicht, modefoto’s die getuigen van veel relax en die eruit zien, alsof ze moeiteloos en zonder de minste inspanning genomen werden: zó betoverend zijn de foto’s, die het verhaal vertellen van de OPUS-shooting “The Place of my Days”. Hoe ontstaan deze foto´s, wie creëert ze en wie realiseert ze ? We hebben de styliste Leonie ontmoet en zij heeft deze intimiteiten voor ons onthuld:
Lees verder

delen