Categorie archief: Allgemein @nl

Win een KitchenAid bij OPUS

Bestel & Win een KitchenAid keukenmachine!

01/12/2016

Deze maand zit vol met verrassingen en feestjes. Bij OPUS doen we hier graag aan mee. Als je daarom deze maand OPUS kleding besteld maak je kans op een originele KitchenAid keukenmachine t.w.v. meer dan €400! Aan het eind van de maand wordt een winnaar getrokken uit alle in december geplaatste bestellingen – ongeacht de inhoud van de bestelling.

Ga daarom snel naar onze website en shop je favoriete items: www.opus-fashion.nl

Dit wordt vast en zeker een “December to Remember”!

De actie loopt van 1 t/m 31 december 2016, de winnaar krijgt in de eerste week van januari per e-mail bericht. Meer informatie over KitchenAid vind je hier: https://www.kitchenaid.nl/

delen

Reminder: Winactie Rimowa Koffer

14/04/2016

Ook kans maken op deze super prijs t.w.v. €409,-? Ga dan snel naar onze Facebook pagina en beantwoord de volgende vraag:

Naar welke bestemming zou jij deze koffer mee nemen?

De winactie loopt tot zondag 17 april dus het is nu of nooit! Ga naar onze Facebook pagina en reageer op het bericht:

naar onze Facebook pagina

delen

Winactie Rimowa Koffer

19/03/2016

Wij kunnen niet wachten op de vakantie en de bijbehorende OPUS Fashion zomercollectie! We vieren de nieuwe collectie met een nieuwe winactie. We verloten deze Rimowa Classic Flight Trolley t.w.v. €409,-! Om kans te maken hoef je alleen de volgende vraag te beantwoorden:

Naar welke bestemming zou jij deze koffer graag mee willen nemen?

Ga je voor zon, zee & strand of natuur, cultuur & avontuur? Laat het ons weten door te reageren op de Facebook post voor 17 april 2016. De winnaar krijgt op 18 april bericht. Succes!

naar onze Facebook pagina

delen
3/4 Stoffhose in Schwarz zu weißer Kimono-Bluse

Limited Edition: Think Ink, think Essence.

02/03/2016

Frisse kleuren, diep blauw, traditionele materialen en een echte OPUS twist – dat zijn de ingrediënten voor de Limited Edition deze zomer. Lees verder om te kijken wat je verder van de Limited Edition kunt verwachten. Lees verder

delen