Blue Motion – de trendkleur blauw in al haar facetten

19/12/2013

Blauw, blauw, blauw zijn al mijn kleren… zo kunnen wij onze huidige collectie omschrijven, omdat deze vooral bestaat uit een krachtige basiskleur: blauw! Wij associëren de kleur blauw met de uitgestrektheid van de hemel en de ondoorgrondelijke diepte van de zee, de kracht van meren en rivieren. De natuur biedt ons vele blauwdrukken, waardoor wij ons laten inspireren. Het is echter ook de kleur van de innerlijke harmonie en tevredenheid, omdat blauw rustgevend en ontspannend werkt – een balancerende energiebron in de steeds toenemende hectiek van alledag. De zoektocht naar meer rust en oriëntatie komt ook tot uiting in de mode.. Blue Motion – de blauwe beweging – laat in voorjaar/zomer 2014 al zijn gradaties en nuances zien.

K6_Blue_Motion_Trendfarbe_Blau_in_all_ihren_FacettenOmdat blauw met zoveel positieve eigenschappen wordt geassocieerd, is het de lievelingskleur van veel mensen. Dit voorjaar is fris en zacht tegelijkertijd, wat terugkomt in onze nieuwe collectie in verschillende nuances, patronen en facetten. Een echt hoogtepunt is de jersey blazer met patronen Jaden. De hemelsblauwe, grafische Jaquardstof komt met name goed uit in combinatie met het witte kantshirt Sadako. De zogeheten niet-kleuren, zoals wit, grijs of beige, geven het blauw namelijk de perfecte glans.

Indigo, azuur of marineblauw – blauwtonen zijn ook heel easy met elkaar te combineren. De gebreide jas Dattel van middelblauw melangegaren ziet er uitstekend uit met een donkerblauwe spijkerbroek en ook met een duifblauw basisshirt eronder ziet de look er nog steeds harmonieus uit.

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *