Cape mit Ethno-Muster Ton in Ton

Best Capes – de constante metgezel

10/07/2015

De capemanie gaat door. Alle grote, gerenommeerde modehuizen hebben ondertussen hun heel eigen variant van de nonchalant-elegante cape ontwikkeld en we hebben de leuke hybride tussen buitenkleding en accessoire natuurlijk ook al lange tijd in het Best Capes-programma.

Cape zum Blazer und zu Easy Business Pants

Dit seizoen past de cape perfect bij de new classics. Capes verfrissen op stijlvaste manier onze businesslook, zitten heerlijk onder elke brede herfstjas en vervolledigen de laagjeslook van de new proportions op prachtige wijze.

Blockstreifen Cape Strick-Cape zum Sommerkleid

De capevariatie is oneindig. Met elegante blokstrepen of met puristisch geïnterpreteerde etnopatronen… Voor elke gelegenheid is er de juiste cape, elk silhouet wordt zo afgerond. We vinden zijlings gesloten capes met mouwgaten, soms zelfs met korte, aangezette mouwen. Maar ook variaties zoals poncho’s die gewoon nonchalant over het hoofd getrokken worden, passen uitstekend bij new classics en new proportions. Er is een perfecte cape voor iedereen en we zullen hem zeker langer dragen dan een seizoen.

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *