Animal Print im OPUS Online Shop!

be mindful pieces

23/07/2020

Met onze be mindful collectie denken we vandaag de dag aan morgen. Want onze huidige beslissingen zullen onze toekomst bepalen.

Onze acties beïnvloeden het milieu en de natuur. Daarom gaan we zorgvuldig en bewust om met onze middelen. Het is onze doelstelling om ecologische en sociale verantwoordelijkheid te nemen in de productie van onze collecties. We zullen deze weg in de toekomst blijven volgen. Samen willen we een verandering maken. Stap voor stap. Voor een betere toekomst, door een  bewust gebruik van onze middelen.

Sinds de lancering van onze Future x Nature collectie bevatten al onze collecties dan ook altijd een deel milieuvriendelijke en duurzame materialen. Met Organic Cotton, Tencel, Recycled Polyester, Recycled Cotton, BCI Cotton en Ecovero Viscose creëren we duurzame kledingstukken die overal met ons meegaan, steeds opnieuw te combineren zijn en altijd puur en expressief zijn.

We ontwikkelen favoriete items die over meerdere seizoenen gedragen kunnen worden. Dit wordt ook gewaarborgd door onze duurzame kwaliteiten en trends. We doen er alles aan om onszelf verder te ontwikkelen en duurzamer te worden. Daarbij houden we onze expertise en hoge kwaliteitsnormen in stand. Met nieuwe innovaties werken we er voortdurend aan om ervoor te zorgen dat onze acties toekomstgericht zijn. Dit resulteert niet alleen in een moderne modestijl voor vrouwen, maar ook in een bewustere levenshouding in het dagelijks leven.

In de OPUS Online Shop en bij onze retail partners vindt u het hele jaar door een zorgvuldige selectie van materialen. Let hiervoor op het groene label be mindful

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *