All day festive looks: als casual en elegantie elkaar ontmoeten

25/11/2013

Het herfst-/winterseizoen zorgt dit jaar voor sterke en zelfverzekerde looks. Of het nu met een grafisch energetische strengheid is, of een mystieke en verleidelijke weelde of een verrassend glinsterend gemak – de nieuwe vrouwelijkheid van onze vrouwencollecties demonstreert kracht en veelzijdigheid. Met de hoogtepunten uit de feestcollectie zorgt u al vóór de jaarwisseling voor een klein mode-vuurwerkje.
 

Poëzie en sensualiteit worden met stedelijkheid en sportieve duidelijkheid tot iets nieuws en ultramodern gemengd. De kleuren van het nieuwe seizoen worden bepaald door glinsterend licht en een dominante duisternis. Zwart in al zijn grimmige facetten ontmoet verleidelijke juweeltinten en sensuele mistkleuren. Fijne mineraalnuances en glinsterende metallics aan truien, broeken en rokken zorgen voor glanzende, soms dramatische effecten.

K6_All_day_festive_Opus_festliche_Kollektion_detailNaast de visuele weelde van het seizoen speelt haptiek een belangrijke rol – een spanning tussen mat en glans, uit ruwe fluwelen oppervlakken, glinsterend nappaleer, gestructureerde jacquard-stoffen n vloeiende zijde, zorgt voor visuele contrasten.

Hier ontmoeten casual en glans elkaar en opvallende materialen ontmoeten heldere, vrouwelijke snitten die zich laten combineren tot een harmonieus fashion-geheel – de „All Day Festive“-Look.

Edele mineraalnuances in de stoffen en geïntegreerde pailletten zorgen voor glanzende effecten en een stralende look. Een hemd gemaakt van glanzende Lurex wordt onmiddellijk veel meer casual door zijn oversized mouwen en een smalle paillettenrok zorgt in combinatie met een wat langer viscose-hemdje voor een elegante alledaagse look. Zelfs een gewone gebreide trui wordt door opgedrukte glittereffecten een echt hoogtepunt. Zo is elke dag een feest.

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *