Ein heller Sommer - Airy Whites

Airy Whites – Luchtig witte looks luiden de zomer in

12/04/2014

Wat een zomerse stemming afrondt, is altijd wit en licht. Neem de schuimkroon op de golven of de slagroom op een ijsje… En deze herinneringen steken we nu ook in onze zomerlooks. Met de airy white looks.

Met wit associëren we immers lichtheid, helderheid en vooral licht, veel licht. Dat nemen we in de lente en de zomer zo veel mogelijk op en we zouden het het liefst altijd overal mee hebben. Hoe zou het zijn als we het ‘s morgens direct uit onze kleerkast konden nemen? Zelfs als de hemel eens bewolkt is of een paar regendruppels zich een weg naar beneden banen?

Airy White Outfits mit Spitzendetails

Probeer het toch eens met airy whites! Daarmee bedoeld zijn kledingstukken en looks, die niet alleen het witte, zomerse licht in zich dragen, maar ook door hun doorzichtige, kanten details of vloeiende stoffen een warme zomerse bries overdragen in de kleding. Zelfs truien met lange mouwen maken met witte schakeringen en met een onderbroken gehaakte structuur een lichte en zomerse indruk.

Ook complete outfits in wit horen tot de airy white trend. Het stylinggeheim is hier verschillende witte nuances te combineren in één outfit. Zo krijgt de look diepte en blijft hij natuurlijk. Bij om het even welk weer.

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *