Gemakkelijk en ongedwongen: de festivalstijl

08/04/2013

Het is weer zo ver, het festivalseizoen is begonnen! Eindelijk kunnen we ons weer verheugen op luide muziek en uitgelaten vibes, op ongedwongen dagen en lange nachten. Maar we kijken vooral uit naar gevarieerde en originele outfits. Want op festivals mag je alles aantrekken wat je in het dagdagelijkse leven niet per se zou dragen. Het beste bewijs: het populaire Coachella Festival. De Californische woestijn werd onlangs weer een catwalk van goede smaak. In Coachella worden niet zelden trends geboren. Hier wordt de hippie chic opnieuw geïnterpreteerd. Soms rock ‘n roll, dan weer meisjesachtig.

Quelle: lookbook.nu

Quelle: lookbook.nu

Quelle: lookbook.nu

Quelle: lookbook.nu

Quelle: lookbook.nu

Quelle: lookbook.nu

Wat Californië kan, kunnen wij al lang. Op het Hurricane Festival, op de Summerjam of op Rock am Ring… Nergens kan je beter met een fris drankje in kleermakerszit op de weide zitten en mensen bekijken. Van bont, freaky naar extravagant en opvallend – Festivalmode kent geen taboes. Op festivals mag je een rugzak combineren met een plooijurk, sneakers op een bloemetjesminirok, een kakigroen vest op een short met print en een fantastische jurk op Indianenlaarzen – de keuze aan gevarieerde outfits is enorm! Kenmerkende stukken van de festivalstijl: korte broek (liefst gescheurd), maxikleding en heel veel hoofd- en verenversiering!

Quelle: damselindior

Quelle: damselindior

Plan je een bezoek aan een festival? Laat je dan inspireren door onze hoogtepunten voor het Prater

Festival Summer

Unser Festival – Tip: op 24 en 25 mei vindt in Hamburg het Elbjazz Festival plaats. Hoogtepunt van het openluchtevenement: het optreden van de Britse pop- en jazzmuzikant Jamie Cullum!

Quelle Titelbild: lookbook.nu

delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *